[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-12yvmzx9′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3t84na5′ admin_preview_bg=”]
Gutiérrez Moreno opteerde voor het belangrijke duel tegen Leuven voor een 2-spitsensysteem en dropte Kargbo naast Casagolda mee in de aanval. In vergelijking met vorige week wisselden ook Borry en Madu van plaats, waardoor laatstgenoemde dus op de rechtsachter mocht opdraven.

Bij de Leuvenaars zorgde Kehli na 11′ voor de eerste dreiging van de avond maar zijn stiftbal was te hard om Lentz te verontrusten. Voor wit-zwart zorgde Madu aan de overkant voor het antwoord maar net als het schot van Kehli miste ook de poging van de Nigeriaan de nodige overtuiging om al vroeg de 0-0 van het bord te vegen.

De partij kantelde voorzichtig in het voordeel van wit-zwart, zij het zonder dat er veel doelgevaar te noteren viel. Na een overtreding op links achtte Esteban Casagolda zijn moment gekomen en met een knappe krul voorbij Henkinet maakte de Spaanse Belg er 1-0 van. In de Leuvense consternatie die na de Roeselaarse goal volgde mikte Madu op voorzet van Rajsel aan de tweede paal in één tijd naast.

In een langs de beide kanten minder derde kwartier schreeuwde Henry na een duik moord en brand. De Cremer ging er niet op in. Even later waande Maertens zich als eerst bij een voorzet van Kotysch. Die stond gelukkig buitenspel. 1-0 halfweg dus.

De bezoekers kwamen geprikkeld uit de kleedkamer en wisten meteen enkele kansen te versieren. De gelijkmaker liet dan ook niet lang op zich wachten. Mbombo bediende Henry in de zestien, die doelman Lentz kansloos liet: 1-1. Wit-zwart probeerde nu een vuist te maken, maar slaagde daar vooralsnog niet in. Het meeste doelgevaar bleef van de bezoekers komen.

En net toen niemand het nog zag aankomen, stak KSVR dan toch de neus aan het venster. Een vrije trap van de ingevallen Dufour werd knap in doel gekopt door Fazli Kocabas. Lang van de voorsprong genieten was er helaas niet bij, want op een voorzet van Duplus werkte Mbombo van dichtbij af: 2-2. Ook na het doelpunt bleef OH Leuven de beste kansen versieren, maar een winnend doelpunt bleef uit.

Meer dan een punt zat er niet in voor onze Schiervelde-jongens, die het volgende week opnieuw tegen OH Leuven opnemen, zij het dan aan Den Dreef.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-11bcvxr1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-10zv5th9′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-10pr5e7x’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-zp4xjq5′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-wqsjx9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8flj7st’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7vs5mrh’]21′ Casagolda (1-0), 54′ Henry (1-1), 76′ Kocabas (2-1), 80′ Mbombo (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7otokkd’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6yvs125′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6jz1r7h’]Lentz, Madu, Kocabas, Gravenberch (69′ Dufour), Borry, Valpoort, Sidoel, Zolotic, Rajsel (87′ Godwin), Casagolda (74′ Van Kessel) en Kargbo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-69s4b31′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ks5h25′]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5c50cbh’]Henkinet, Duplus, Hubert, Moore, Kotysch, Tshimanga, Kehli (73′ Aguemon), Keita, Maertens, Mbombo en Henry[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4y46whp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4d5up19′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3yfhrct’]Keita (L), Rajsel, Sidoel, Zolotic, Henry (L), Borry, Maertens (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3droxb1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-ao7fz1′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2mbo2wt’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1yng7lp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5pctul’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-16tjyt9′]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’ https://www.youtube.com/watch?v=KnWBupYtQcs’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-ju7h65z4′]

[/av_one_full]