[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/10/slider_lounge134new.jpg’ attachment=’10171′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jub81z09′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-3sywfgu’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jub7lkr9′ admin_preview_bg=”]
Een wedstrijd op het scherpst van de snee terwijl jouw smaakzintuigen sowieso aan het zegevieren zullen zijn? Het kan straks op Schiervelde.

Op vrijdag 26 april 2019 om 20u30 speelt KSV Roeselare zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen AFC Tubize. Graag nodigen we jou uit om deze wedstrijd te beleven via één van onze twee VIP-formules. Hieronder kan je alvast alle informatie terugvinden. Inschrijven kan heel gemakkelijk en vliegensvlug via de knop onderaan.

* Ben je al lid van onze Lounge134? Dan kan/moet je ook via onderstaande knop jouw aanwezigheid voor KSV Roeselare – AFC Tubize bevestigen.
[/av_textblock]

[av_button label=’Bevestig hier jouw inschrijving als abonnee’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-42f2b23876c588ee’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jub7gj2v’ admin_preview_bg=”]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-3gko1ke’]

[av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-336txou’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/lounge134_40.png’ attachment=’16058′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jub7srws’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_fourth]

[av_three_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2gxmwxa’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jub7q97x’ admin_preview_bg=”]
In onze Lounge134 ontvangen we je graag met een aperitief waarna we je een met passie klaargemaakt drie-gangen menu serveren. Water en aangepaste wijnen vullen jouw tafelbeleving aan, en dit alles met uitzicht op het volledige stadion. Tot anderhalf uur na de wedstrijd zijn alle andere dranken inbegrepen in de prijs. Verder reserveren we voor jou een parkeerplaats op uitstapafstand van de ingang.

Kostprijs: 150 EUR per persoon (loungeseat op hoofdtribune inbegrepen) (excl. BTW)
Onvangst: vanaf 18u30
Inschrijven: tot woensdag 24 april 2019 om 12u00
[/av_textblock]

[av_button label=’Schijf in’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-42f2b23876c588ee’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jub7hp9v’ admin_preview_bg=”]
[/av_three_fourth]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-2aa489a’]

[av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1ir8i5q’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/bbrutvipcafé_40.png’ attachment=’16057′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jub7ug66′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_fourth]

[av_three_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-17fpaku’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jub7x8h4′ admin_preview_bg=”]
Met deze nieuwe formule, het BBrut Vip Café, op het eerste verdiep van ons businessgebouw bieden we graag een basis aan voor netwerken op KSV Roeselare. De hip ingekleede ruimte staat ook op 26 april garant dat business en voetbal moeiteloos in elkaar overvloeien.
Voor deze formule zijn dranken inbegrepen tot anderhalf uur na de wedstrijd. De tafels zijn gedekt met fingerfood en na de wedstrijd is er een buffet voorzien met een ‘goestje’. Verder reserveren we hier ook een parkeerplaats voor jou op uitstapafstand van de ingang.

Kostprijs: 57 EUR per persoon (seat centaal op hoofdtribune inbegrepen) (excl. BTW)
Onvangst: vanaf 19u30
Inschrijven: tot donderdag 25 april 2019 om 12u00
[/av_textblock]

[av_button label=’Schrijf in ‘ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-42f2b23876c588ee’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jub7ij73′ admin_preview_bg=”]

[/av_three_fourth][av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-v3m2ge’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jub7zquy’ admin_preview_bg=”]
Geen interesse in één van deze VIP formules, maar wil je deze wedstrijd toch niet missen? Koop dan hier je tickets online.
[/av_textblock]