[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/05/jongeren.png’ attachment=’20238′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jvdrkz48′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jvdrqix2′ admin_preview_bg=”]
Doelman Richard De Meyer (17.05.2002, links), doelman Juliaan Laverge (07.06.2000, midden) en verdediger Maxime Vandelannoitte (23.01.2002, rechts) ondertekenden hun eerste contract op Schiervelde. Het trio zette hun handtekening onder een overeenkomst tot 30.06.2020.

We wensen Richard, Juliaan en Maxime heel veel succes toe in hun verdere periode op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]