[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/05/opties_slider.png’ attachment=’20317′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jvmea0ud’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ltwm70′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jvmemgwy’ admin_preview_bg=”]
De opties in het contract van Godwin Saviour, Gilles Lentz en Ibrahim Kargbo Junior werden gelicht. Het drietal blijft zo nog minstens één seizoen langer op Schiervelde.

Godwin Saviour gaat straks zijn vierde seizoen in als speler van Esvee. De optie van de Nigeriaanse aanvaller werd gelicht. Hij speelde reeds 83 wedstrijden voor Roeselare waarin hij 14 maal scoorde.

Ook Gilles Lentz mag na de vakantie verder de wit-zwarte kleuren verdedigen. De doelman belandde vorige zomer terug op Schiervelde. Hij stond afgelopen seizoen zesmaal onder de lat, waaronder vijf wedstrijden in Play-Off III.

Daarnaast werd ook de optie in het contract van jeugdinternational Kargbo Junior gelicht. De 19-jarige aanvaller kreeg dit seizoen al een mooi aantal speelminuten om zo komend seizoen terug een stap vooruit te zetten.
[/av_textblock]

[/av_one_full]