[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/06/arthurdevos.jpg’ attachment=’20613′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jx4o7uxm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jx4oepcz’ admin_preview_bg=”]
Arthur Devos blijft nog minstens één seizoen langer op Schiervelde. De jonge verdediger ondertekende een contract tot en met 30/06/2020. Hij zette vorige zomer de stap van de jeugd naar het eerste elftal en verzamelde afgelopen seizoen al één basisplaats.

We wensen Arthur alvast veel succes toe op Schiervelde, alsook met zijn examens in het kader van zijn studies kinesitherapie.
[/av_textblock]

[/av_one_full]