[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/06/20190626_fandag.jpg’ attachment=’20885′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jxdmm4vd’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ padding_sync=’true’ highlight_size=’1.1′ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-shwgl0′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxdnul86′ admin_preview_bg=”]
Wie van jullie is er zaterdag ook aanwezig op onze startdag? Schrijf je alvast nog vlug in voor één van onze activiteiten!

09u30: Startdag bovenbouw
10u30: Open training (oefenvelden)
10u30: Training #teambagoe
12u00: Meet & Greet met eerste elftal (jeugdkantine)
12u00: Start BBQ
14u30: StadionTour (start aan ingang jeugdcomplex)
15u00: Startdag onderbouw
15u00: Initiatie wandelvoetbal
Doorlopend: Animatie, buitenbar,…
 
Wijziging: Wegens de hoge temperaturen en de daaruitvolgende afzeggingen wordt het supporterstornooi vervangen door een gratis StadionTour waarbij we de deelnemers meenemen naar alle plaatsen waar ze tijdens een wedstrijd nooit komen. Afspraak om 14u30 aan de ingang van het jeugdcomplex. Inschrijven niet nodig.
Daardoor zetten we de initiatie wandelvoetbal ook open voor alle leeftijden zodat iedereen die een balletje wil trappen zich kan uitleven.
 
Tot zaterdag?

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ padding_sync=’true’ highlight_size=’1.1′ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-shwgl0′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxdnul86′ admin_preview_bg=”]
Wie van jullie is er zaterdag ook aanwezig op onze startdag? Schrijf je alvast nog vlug in voor één van onze activiteiten!

09u30: Startdag bovenbouw
10u30: Open training (oefenvelden)
10u30: Training #teambagoe
12u00: Meet & Greet met eerste elftal (jeugdkantine)
12u00: Start BBQ
14u30: StadionTour (start aan ingang jeugdcomplex)
15u00: Startdag onderbouw
15u00: Initiatie wandelvoetbal
Doorlopend: Animatie, buitenbar,…
 
Wijziging: Wegens de hoge temperaturen en de daaruitvolgende afzeggingen wordt het supporterstornooi vervangen door een gratis StadionTour waarbij we de deelnemers meenemen naar alle plaatsen waar ze tijdens een wedstrijd nooit komen. Afspraak om 14u30 aan de ingang van het jeugdcomplex. Inschrijven niet nodig.
Daardoor zetten we de initiatie wandelvoetbal ook open voor alle leeftijden zodat iedereen die een balletje wil trappen zich kan uitleven.
 
Tot zaterdag?

[/av_textblock]

[/av_one_full]