[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jwsyo4fb’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-q9acwd’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jwsyna27′ admin_preview_bg=”]
Bij KSV Roeselare zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe sportief verantwoordelijke voor de jeugdopleiding. Als TVJO ben je de eindverantwoordelijke voor de sportieve jeugdwerking. Je geeft leiding aan, stuurt en werkt samen met alle medewerkers die bijdragen aan onze jeugdopleiding. Daarnaast ondersteun je het jeugdplan en streef je naar een kwaliteitsvolle jeugdopleiding.

Wat doe je?

 • Leiden van de sportieve jeugdwerking.
 • Mee ondersteunen en onderhouden van de opleidingsvisie en het opleidingsplan. Nazien dat het plan gekend is bij de medewerkers en dat dit correct nageleefd en uitgevoerd wordt.
 • Invullen van de sportieve functies binnen de jeugdwerking.
 • Coördineren van de sportieve activiteiten van de jeugdwerking in nauwe samenwerking met de technische staf en trainers.
 • Het regelmatig en correct communiceren met de algemene (sportief) verantwoordelijke en voorstellen doen die bijdragen tot een goed imago en werking van de jeugdopleiding.
 • Onderhouden van externe relaties (andere clubs, verenigingen, KBVB, scholen, enz.) die bijdragen tot een goed imago van de jeugdopleiding.
 • Zorgen voor en behouden van een gezond en kwalitatief ledenaantal.
 • Opstellen van een seizoenskalender m.b.t. trainingen, wedstrijden, stages & tornooien.
 • Stimuleren van medewerkers tot het volgen van opleidingen
 • Organiseren van interne sporttechnische opleidingen.

Jouw profiel

Ben jij communicatief persoon die jouw enthousiasme kan overbrengen naar alle sportieve medewerkers? Ben jij een teamspeler die wil werken binnen onze opleidingsvisie en streeft naar kwaliteit? Heb jij een diploma van TVJO? Dan kijken wij alvast uit naar een verdere kennismaking.

Wat bieden we je aan?

 • Halftijdse betrekking
 • Flexibele uren (afhankelijk van trainings- en wedstrijdschemas)
 • Professionele en uitdagende werkomgeving

Iets voor jou? 

Heb jij interesse? Stuur dan vlug een mailtje naar ann.van.poucke@ksvroeselare
[/av_textblock]

[/av_one_full]