[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/jeugdcomplex.jpg’ attachment=’18602′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jwhw205p’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-vgw1lo’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jwhw18p2′ admin_preview_bg=”]
De jeugdopleiding van KSV Roeselare kreeg van de Licentiecommissie van de KBVB een score van 38 punten toegedeeld. Het behaalde dus niet de beoogde grens van 40 punten.

Als club streven we er naar een kwaliteitsvolle jeugdopleiding te organiseren op het hoogste niveau. Daarom tekenen we dan ook met overtuiging beroep aan tegen deze beslissing. We hopen dan ook zo vlug mogelijk positief nieuws te kunnen melden en zo Elite-voetbal op Schiervelde te kunnen garanderen.
[/av_textblock]

[/av_one_full]