[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cta6ttj’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyn0vfg0′ admin_preview_bg=”]
Nog steeds windstil op trainer- en transfervlak en dus verschenen voor wat de generale repetitie moest worden zes (nog) niet-aangesloten spelers aan de aftrap, onder wie twee ‘verse’ Nigeriaanse testers: Christopher Maduka (een 22-jarige verdediger) en Yira Collins (een 19-jarige middenvelder). Bij Winkel, dat naar de hoogste amateurklasse promoveerde, speelden nogal wat ex-KSVR-gezichten mee.

Het was aanvankelijk even zoeken geblazen, en de eerste kans was voor de bezoekers. Waeghe knalde die echter hoog in de tribune. Aan de overzijde mikte Aoulad nipt naast. Winkel verdedigde heel gegroepeerd en voor KSVR was het moeilijk om openingen te vinden. Er was alleszins veel balbezit, maar dit leverde heel zelden gevaar op. 0-0 dan ook na een eerste helft zonder veel opwinding.

Na de rust mocht een compleet ander KSVR-elftal opdraven, met als opmerkelijkste positie Samyn als rechtsachter. Tester Declerck pakte onmiddellijk met een schotje uit dat nipt naast ging. Een poging van Godwin ging via een Winkels been in corner. Aan de overzijde kon de volledig vrijstaande Munoz plots een voorzet van Oumedjeber binnenkoppen.

Godwin moest hetzelfde doen op assist van Valpoort, maar mikte over. Acht minuten voor tijd klom KSVR toch nog op gelijke hoogte toen Ibrahim Kargbo het leer onhoudbaar in de winkelhaak joeg.

Conclusie van de voorbereidingscampagne: geen mens ter wereld kan voorspellen met welke 11 KSVR volgende week aan de aftrap van de competitie verschijnt!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1673yvr’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bb1jh3r’ admin_preview_bg=”]

(klik op de foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-awky1qv’]
Nog geen foto’s beschikbaar
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xvwrqv’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-94217×3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8lq27uf’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87d3j9z’]65′ Munoz (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7l0bwvr’][av_cell col_style=” av_uid=’av-pmb23b’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ndc3tj’]Biebauw, Damman (46′ Samyn), Maduka (46′ Vervoort), Zolotic (46′ L├ępicier), Madu, (46′ Devos), Den Heijer (46′ Valpoort), Yagan (46′ Van Acker), Klingopoulos (46′ Bakelandt), Collins (46′ Godwin), Aoulad (39′ Declerck) en Casagolda (46′ Kargbo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-lsrxcn’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5q3zdqv’]Winkel Sport[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5dedm6v’]Roef, Dujardin (83′ M. Oumedjeber), Reuse, Velghe (83′ Nuyts), Verhooghe, Voskanian, Deschilder (79′ Vanhaeren), S. Oumedjeber (66′ Surmeili), Waeghe (74′ Bougrissi), Lutun (66′ Popalzay) en Munoz (89′ Obin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-i3etuf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4gwvulz’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3wiwo1j’]Kargbo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3nx0jo7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2vbyxp3′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2pgbc53′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7ugi9j’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1k1qi0n’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-146w37b’]Willems[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-lf78rb’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]