[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/slider_devreese.png’ attachment=’21831′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jyh8iqd0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-w54f1i’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyh8wjri’ admin_preview_bg=”]
Pascal De Vreese is de nieuwe beloftentrainer van KSV Roeselare. De Oost-Vlaming zal mee de link vormen tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal.

De Vreese is geen onbekende naam in voetbalmiddens. De ex-speler van o.a. KAA Gent, SV Waregem, RAEC Mons en SWI Harelbeke maakt in 2009 een einde aan zijn carrière als aanvaller. Hij vond destijds vooral in de toenmalige tweede klasse heel vaak de weg naar doel.

Als trainer debuteerde hij bij Blauwvoet Otegem. Daarna volgde KVK Avelgem. Na een periode als beloftencoach bij KMSK Deinze belandde hij bij FC Gullegem, waar hij tot vorige zomer coach was.

We heten Pascal van harte welkom en wensen hem alle succes hier op Schiervelde.
[/av_textblock]

[/av_one_full]