[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/GetPreview-4.png’ attachment=’21876′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-11upe9a’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-no1wpa’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyibzvel’ admin_preview_bg=”]
Op zondag 4 augustus trekt Esvee richting het Dudenpark voor de opener van het nieuwe seizoen. Met R. Union SG wordt er meteen een stevig tegenstander voorgeschoteld. Zoals iedere wedstrijd in het Stade Joseph Mariën is de combiregeling van kracht.

PRIJZEN

Leden SC: 19 EUR (bus+ticket) (-16 jaar: 9 euro)
Niet-leden SC: 24 EUR (bus+ticket) (-16 jaar: 14 euro)

VERTREK BUS

De bus(sen) vertrekken stipt om 13u15 vanop Schiervelde (kantine beneden)

INSCHRIJVEN

  1. Via deze link: http://bit.ly/2K5EKFZ (bedrag op voorhand over te schrijven op BE51 8916 8402 9862 en/of betalingsbewijs doorsturen naar ksvrtillidie@gmail.com
  2. Via de dienst ticketing (betaling bij inschrijving)

De tickets zullen verdeeld worden op de bus(sen).

Opgelet: het bedrag of betalingsbewijs moet ontvangen zijn op de uiterste dag van inschrijven, anders zal er geen ticket voorzien worden.

INSCHRIJVEN KAN TOT VRIJDAGMIDDAG 02 AUGUSTUS 2019 OM 12u00

[/av_textblock]
[/av_one_full]