[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1mw0rpc’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/GetPreview.png’ attachment=’21815′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jyfn5ncr’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-192n8xs’]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/GetPreview-3.png’ attachment=’21828′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jyfn6jl5′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half][av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1w064g’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyfnfu0d’ admin_preview_bg=”]
De laatste lijn richting de competitie is ingezet. Twee oefenwedstrijden tegen R Knokke FC en K Sint-Eloois-Winkel scheiden ons nog van de competitiestart. Beide wedstrijden worden afgewerkt op Schiervelde.

KSV Roeselare – R. Knokke FC (24.07.2019 om 19u30)

Door de aanhoudende droogte en daarbijbehorende slechte staat van het veld op Dosko Beveren verhuist deze match definitief naar Schiervelde.

Inkom: 2 euro (incl. drankbon) (hoofdtribune + vak J) (-12 jaar: gratis)
Loketten open vanaf 18u30

KSV Roeselare – K. Sint-Eloois-Winkel Sport (28.07.2019 om 16u00)

Inkom: 5 euro (hoofdtribune + vak J) (-12 jaar: gratis)
Loketten open vanaf 15u00
[/av_textblock]
[/av_one_full]