[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/slider_vervoort.png’ attachment=’21940′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jyriuc8w’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyrj7h9d’ admin_preview_bg=”]
Deze avond ondertekende Jonathan Vervoort (Brussel, 15 augustus 1993) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De Belg was al de volledige voorbereiding actief bij Esvee en legde er reeds enkele sterke prestaties op de mat.

Vervoort voltooide de jeugdopleiding bij RSC Anderlecht dat hem in 2012-2013 een jaartje uitleende aan FC Eindhoven. Na dat jaar vertrok hij definitief richting Charleroi. Via het Noorse Nordsjaelland belandde hij terug in België bij FCV Dender EH waar hij de laatste twee seizoenen één van de sterkhouders was.

We heten Jonathan van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_gallery ids=’21941,21942′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-jyrj9qfc’ admin_preview_bg=”]