[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/slider_devos.jpg’ attachment=’16419′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzyf8gju’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=”]

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzyf3nw2′ admin_preview_bg=”]
De jonge Arthur Devos wordt voor één seizoen uitgeleend aan de buren van KFC Mandel United. De rechtsachter sluit meteen aan bij de rood-zwarten, die komend weekend hun competitie in 2de Amateur starten.

Arthur sloot op achtjarige leeftijd reeds bij KSV Roeselare aan. Hij doorliep alle jeugdreeksen op Schiervelde en maakte vorig seizoen, eind september, zijn debuut voor Esvee in en tegen OH Leuven. Met deze uitleenbeurt wil KSV Roeselare Devos de kans geven om zoveel mogelijk speelminuten te verzamelen en zo een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling als voetballer. De trainersstafzal de prestaties nauwgezet opvolgen en hem blijven ondersteunen waar nodig.

We wensen Arthur alvast veel succes komend seizoen bij onze buren uit Izegem!
[/av_textblock]
[/av_one_full]