[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/GetPreview.png’ attachment=’23312′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1fsd9i2′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1cmcr5m’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jtkibe’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Alyson Santos Silva (Brazilië, 20.02.1996) een contract voor twee seizoenen op Schiervelde. De 23-jarige linkse flank, die zowel aanvallend als verdedigend uit de voeten kan, komt over van São Bernardo SP. 

Santos Silva speelde in 2017 en 2018 op uitleenbasis (São Bernardo SP) bij Boa Esporte Club (BRA). Op het tweede niveau in zijn thuisland speelde hij 39 wedstrijden. De linksbuiten trainde al een tijdje mee met het eerste elftal maar kan nu ook officieel de wit-zwarte kleuren verdedigen. Hij kan vanavond al zijn debuut maken voor Esvee.

We heten Alyson van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde.            
[/av_textblock]

[/av_one_full]