[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_harouna.png’ attachment=’23121′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzo7n3yl’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-18fq346′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-po7o5i’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Harouna Sy (Frankrijk/Mauretanië, 30/03/1996) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De linksvoetige verdediger komt over van het Franse Red Star FC.

De 23-jarige linkervleugelverdediger speelde vorig seizoen in de Ligue 2. Met Red Star FC (een club uit de Franse hoofdstad Parijs) was hij actief in 28 wedstrijden. De, ook Mauritaniër, zal op Schiervelde spelen met het nummer 21.

Harouna is morgen meteen speelgerechtigd voor de bekerwedstrijd in en tegen FC Seraing.

We heten Harouna van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]