[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_lelic.png’ attachment=’23108′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1iwprcm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1bx89fa’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-rl7t5i’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Sanjin Lelić (Bosnië en Herzegovina, 11/01/1997) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De middenvelder komt over van FK Sarajevo.

De voorbije seizoenen speelde Sanjin op het hoogste niveau in zijn thuisland bij o.a. Olimp. Sarajevo, Celik Zenica en FC Sarajevo. Hij was ook lid van de nationale teams U17, U18 en U19 van BiH. Op Schiervelde koos hij voor het nummer 24.

We heten Sanjin van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]