[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jziga965′ admin_preview_bg=”]
Op donderdagavond 22 augustus openen we onze deuren op Schiervelde voor de tweede editie van Esvee Café, waarin we telkens ingaan op een behind-the-scenes-thema. De toegang is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig.

19u00: Open
19u30: Behind the scenes | Veiligheid
[/av_textblock]

[/av_one_full]