[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=XiCkJSarbQw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jyrlyqvc’]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ucrgmx’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyrma0za’ admin_preview_bg=”]
Euro Shop en KSV Roeselare hebben een akkoord bereikt om hun samenwerking met één seizoen te verlengen. Euro Shop zal dus ook komend seizoen op de voorkant van de wedstrijdshirts te zien zijn. Het Roeselaarse bedrijf met vestigingen in Middelkerke, Kortrijk, Veldegem, Maldegem, Sint-Niklaas, Tournai en dus ook Roeselare zal zo voor het vijfde seizoen op rij hoofdpartner zijn van stamnummer 134.

Op bovenstaande filmpje gaan Bagoe en Dré, de mascottes van respectievelijk KSV Roeselare en Euro Shop, de strijd aan. Wie verschalkt wie in deze battle? Stemmen kan via onderstaande knop tot en met zondag 10 augustus 2019. De winnaar maken we in de loop van volgende week bekend.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button label=’Stem mee en win een abonnement!’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSkq1PDG2Bywi1lSe_8NUykpDjtaio20EPJcBIlJFYHh_FTA/viewform?usp=sf_link’ link_target=” size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue805′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jyrm0t0r’ admin_preview_bg=”]