[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-ctczkz2′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzfuo2qn’ admin_preview_bg=”]
KSVR startte in het regenachtige Westerlo met dezelfde elf als vorige week. Speelgerechtigde nieuwkomers Caputo en Tulio namen op de bank plaats. KSVR zorgde voor de eerste dreiging langs Casagolda, die eerst op een Westels been kanjerde en daarna over het doel kopte.

De Kempenaren reageerden met veel balbezit en drukten KSVR langzaam op de eigen helft. Nadat een kans van Deschryver eerst in corner gewerkt werd, werd die hoekschop door Biset succesvol over de lijn gewerkt en mocht KSVR nog voor de tiende minuut gaan achtervolgen. Lang duurde de achterstand niet want nauwelijks drie minuten later pegelde Wesley Vanbelle ook al op hoekschop de gelijkmaker onhoudbaar binnen. Een zwierige start van de match dus.

Even later probeerde ook  Bakelandt het van net buiten het strafschopgebied, maar hij plaatste de bal net naast de goal. Westerlo werd nu nadrukkelijker baas, en toen Vervoort Petrov aanliep, wees de ref onverbiddelijk naar de stip. Brüls deponeerde de strafschop in de hoek en meteen weer een achterstand voor wit-zwart dus. Ook na deze goal bleef de thuisploeg aan de bal en moest wit-zwart op uitbraken mikken. Toen Biset aan de tweede paal een voorzet van Brüls binnenbuffelde, leek de partij nog voor het half uur beslecht.

KSVR kwam er nu helemaal niet meer aan te pas en moest voortdurend op de hoede zijn voor nieuwe thuisaanvallen. Toen Godwin de bal tegen de hand aangeschoten kreeg, kon Brüls bovendien zijn tweede strafschop van de avond omzetten en was de match helemaal gespeeld. 4-1 na een helft eenrichtingsvoetbal.

Ook in de overbodige tweede helft claimde Westerlo de bal en moest KSVR het spel ondergaan. De ref bleef bovendien maar strafschoppen fluiten, en toen Petrov nog eens neerging, mocht hij het zelf proberen vanop de stip, maar Biebauw redde. Wit-zwart probeerde ook af en toe iets, en Özer moest een schot van Kargbo redden.

Op het uur mocht Marco Tulio debuteren. Westerlo loste ondertussen de teugels een beetje en de partij kabbelde rustig naar het einde. Biebauw moest nog een aantal keren redding brengen, zijn overbuur bleef werkloos.

Conclusie: het zwarte beest van KSVR deed zijn reputatie alle eer aan en had daar dit keer maar een helft voor nodig.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bknt75a’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9z204tq’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]9′ Biset (1-0), 11′ Vanbelle (1-1), 21′ Brüls (str., 2-1), 30′ Biset (3-1), 40′ Brüls (str., 4-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Özer, Dewaele, Biset, Soumah, Van den Bogaert, Antunes, Deschryver, Van Eenoo, Abrahams (80′ Remmer), Petrov (74′ Gboho) en Brüls (88′ Buyl)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Vervoort, Zolotic, Vanbelle, Samyn, Rommens, Casagolda (73′ Valpoort), Bakelandt, Godwin en Kargbo (61′ Tulio)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Denil[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ndMxtQIMa4o’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jzg6dn5j’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzg6qgeh’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]