[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/roebee.png’ attachment=’22137′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jz49pptk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jz49pd60′ admin_preview_bg=”]

Morgen is het tijd voor de eerste thuiswedstrijd. Hieronder geven we graag nog twee aandachtspuntjes mee
 
Cashless: In het businessgebouw is voortaan alles cashless. Dat wil zeggen dat je een bedrag kan opladen op je abokaart of een drankkaart kan aankopen voor één euro. Nog drankbonnetjes in je zak? De eerst komende drie wedstrijden zijn ze nog geldig!
 
Abonnementen: Je abonnement nog niet afgehaald? Dan is deze beschikbaar vanaf 16u00 aan het loket uitnodigingen. Nog geen abonnement? Dan kan je dit nog online aankopen tot ten laatste morgen om 12u00.

[/av_textblock]

[/av_one_full]