[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cjndu1j’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jyx1ex0x’ admin_preview_bg=”]
‘Trainer voor één wedstrijd’ David Colpaert stelde zowat alle beschikbare spelers op voor deze openingswedstrijd van de nieuwe competitie. Ook ‘verse’ nieuwkomers Rommens en Vanbelle verschenen aan de aftrap, op de bank kregen de enige anciens Valpoort en Lentz het gezelschap van vijf piepjonge mannen.

Er was flink wat volk in het Dudenpark en Union koos onmiddellijk voor de aanval. Tabekou mikte de eerste kans in het zijnet. Teuma schoot van net buiten het strafschopgebied naast. Even later deed Samyn dat aan de overkant ook met de eerste Roeselaarse kans.

Jammer, want na een knappe collectieve aanval van de thuisploeg zorgde Selemani na nog geen 10 minuten al voor de  1-0. Wit-zwart reageerde met een schot van Aoulad in de handen van Saussez. KSVR streed voor wat het waard was, en moest vooral opletten voor scherpe uitbraken van de snelle Unionspitsen. De Brusselaars konden de druk van de beginfase niet aanhouden en lieten zich nu gewillig inzakken.

Geen van beide teams creëerde ondertussen nog noemenswaardige kansen. De partij kabbelde dan ook rustig verder naar een 1-0-ruststand.

Na de rust moest KSVR dreigender voor de dag zien te komen en ondertussen achterin de deur niet te wijd openzetten. Dat laatste lukte welgeteld drie minuten, want toen kreeg de volledig vrijstaande Tabekou alle tijd om de 2-0 tegen de touwen te schieten.

Met Aoulad, Godwin, Samyn, Casagolda en Kargbo telde KSVR maar liefst vijf aanvallend ingestelde spelers in de rangen, maar toch bleek het aartsmoeilijk om kansen te creëren. ‘Trainer vanaf morgen’ Arnar Grétarsson en één van de nieuwe Braziliaanse mensen konden ondertussen vanuit de tribune zien hoe ref Vergoote naar de stip wees na fout van Biebauw op Tabekou en het duo Teuma-Selemani de strafschop met een shownummertje omzette.

Over en out dus voor een moedig maar – zoals te verwachten – onmondig KSVR. De bezoekers bleven strijden en Casagolda kanjerde rakelings over het doel van Saussez. In de slotfase mocht de jonge Robbe Bakelandt nog zijn KSVR-debuut vieren. De enthousiaste thuissupporters vierden ondertussen een feestje.

Een logische nederlaag voor wit-zwart in de openingsmatch. Volgende week wacht nieuwe trainer Grétarsson met de komst van titelkandidaat Beerschot alvast een opnieuw loodzware opdracht. Afwachten hoe vlug nog versterking komt voor de smalle Roeselaarse kern.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bxkdpyv’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-13ww0c7′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ao8efo7′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9rzu65z’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]10′ Selemani (1-0), 48′ Tabekou (2-0), 62′ Selemani (3-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union[/av_cell][av_cell col_style=”]Saussez, Perdichizzi, Hamzaoui (67′ Kis), Nielsen, Mehlem (62′ Van der Heyden), Tabekou, Fixelles, Teuma, Vega, Kandouss en Selemani (76′ Bouekou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman (79′ Devos), Vervoort, Zolotic, Vanbelle, Rommens, Aoulad (85′ Bakelandt), Samyn, Kargbo, Godwin (73′ Valpoort) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic, Biebauw, Van Der Heyden (U)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=c0CkML6bAns’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jyy1lpwg’]

[/av_one_full]