[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_20190814-1030×343.jpg’ attachment=’22471′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzb8s4rm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-187g5c6′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-t5yena’ admin_preview_bg=”]
De derde speeldag van de Proximus League sluipt zo stilaan dichterbij. Net zoals deze ochtend wordt er morgen en vrijdag getraind om 10u00 op Schiervelde. Hieronder kan je alvast een update vanop het trainingsveld terugvinden.

  • Vanbelle en Naessens trainden individueel met De Melo. Beiden ondervonden last van hun adductoren. Vanbelle traint morgen normaal terug mee met de groep en raakt wellicht fit voor zaterdag. Naessens traint ook morgen nog individueel en is twijfelachtig voor komend weekend.
  • Camargo beperkt zich momenteel nog tot lopen na een ingreep aan de knie. Verwacht wordt dat hij binnen twee à drie weken terug volledig kan aansluiten bij de groep.
  • Ook Aoulad was afwezig op training. Een allergische reactie zorgde ervoor dat hij één dag moest overslaan. Morgen sluit hij normaal gezien terug aan bij de groep.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzb8st5g’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]