[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_ethan.png’ attachment=’23220′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1mwodfh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-19p168t’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-uu121p’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Ethan Bryant (Amerikaan, 20.08.2001) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De veelbelovende middenvelder komt over van San Antonio FC. 

Bryant ondertekende zijn eerste professionele contract bij San Antonio FC in februari 2018. Enkele maanden later vierde hij z’n debuut met een basisplaats in de US Open Cup tegen Colorado Springs. Hij was ook de jongste speler ooit die scoorde voor San Antonio FC. Zijn goeie prestaties zorgden er voor dat hij deel uit mocht maken van de nationale selectie U18.

Nu strijkt de jonge Amerikaan dus neer op Schiervelde. We wensen Ethan alvast van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.
[/av_textblock]

[/av_one_full]