[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_jens.png’ attachment=’22098′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jz01wz0v’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-str0gh’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jz01voag’ admin_preview_bg=”]
Nieuwste aanwinst op Schiervelde is Jens Naessens (01.04.1991, Deinze). De 28-jarige aanvaller ondertekende na het afleggen van zijn medische testen een contract voor één seizoen op Schiervelde.

Naessens genoot zijn jeugdopleiding bij Zulte-Waregem waar hij op jonge leeftijd 21 maal scoorde in 123 wedstrijden. Met onze provinciegenoten was hij in 2013 nog actief in de Europa League, het jaar nadat hij met Essevee vice-kampioen werd. Daarna speelde hij nog bij R. Antwerp FC en KV Mechelen om uiteindelijk de vorige twee seizoenen actief te zijn bij KVC Westerlo. Bij de Kemphanen wist hij in totaal zestien maal te scoren.

Met Naessens haalt Esvee, naast stevige en vlotscorende spits, ook terug een Belg met heel wat ervaring op de teller binnen. Daarnaast heeft hij ook voeling met de onze regio wat er voor zorgt dat hij perfect binnen het vooropgestelde profiel paste.

Naessens: Ik ben heel blij om voor Roeselare te tekenen. Vorige week werden de eerste contacten gelegd en ik had er meteen een heel goed gevoel bij, net zoals bij het gesprek met de nieuwe trainer. Ook het feit dat ik terug aan de slag kan bij een Vlaamse club maakte de keuze gemakkelijk. Ik kijk er alvast naar uit om alles te geven voor mijn nieuwe club”

We heten Jens van harte welkom en wensen hem veel succes toe hier in Roeselare.
[/av_textblock]

[/av_one_full]