[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_tulio.png’ attachment=’22057′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jyyokpx4′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-158teko’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-m05pe0′ admin_preview_bg=”]
Marco Túlio (13.03.1998, Belo Horizonte) zal komend seizoen met ons logo op de borst spelen. De aanvallende middenvelder wordt voor één seizoen geleend van Sporting Lissabon.

De veelbelovende Brazilaan ondertekende vorige zomer nog een langdurig contract in Portugal (tot 06.2023). Hij kwam over van Atlético Mineiro in zijn thuisland die actief is op het hoogste niveau. In 2015 won hij met de Nationale U17 van Brazilië nog het Zuid-Amerikaans kampioenschap.

Met de 21-jarige Túlio krijgt het team een extra kwaliteitsinjectie. Hij zal morgen actief zijn tijdens de oefenwedstrijd tegen Reading FC U23 en is speelgerechtigd voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen K. Beerschot VA. 

We heten Marco van harte welkom en wensen hem veel succes toe komen seizoen!

Bem-vindo Marco!
[/av_textblock]

[/av_one_full]