[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_bassani.png’ attachment=’23438′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1hd60vm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-yymuwi’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-whg4he’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Rodrigo Bassani (17.10.1997 – Brazilië) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt over van Ituano FC (nabij São Paulo).

Rodrigo was één van de gezichten die al een tijdje meetrainde op Schiervelde. Bassani maakt vanaf nu dus ook officieel deel uit van het team van coach Grétarsson.

Wij heten Rodrigo van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]