[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_andzouana.png’ attachment=’23435′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1huflf8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-100i0z8′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-wna67o’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Yhoan Andzouana (13.12.1996 – Brazzaville) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De 22-jarige Frans-Congolese aanvaller komt over van FC Girona.

Yhoan Andzouana is een jeugdproduct van AS Monaco. In april 2017 maakte hij zijn debuut bij de Monegasken in de halve finale van de Coupe de France tegen Paris Saint-Germain. Met Monaca was hij ook reeds actief in de UEFA Youth League. De aanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen bij CF Peralada en FC Girona in Spanje.

Wij heten Yhoan van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]
[/av_one_full]