[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-chkfef7′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0se4409′ admin_preview_bg=”]
Omwille van de ‘juridische perikelen’ verliep de voorbereiding op het duel der hekkensluiters langs Roeselaarse zijde niet bepaald rimpelloos. Het was dan ook afwachten hoe scherp de troepen van trainer Grétarsson aan de aftrap zouden verschijnen. Ten opzichte van de ploeg die een pandoering kreeg in Leuven wisselde de coach op twee plaatsen: Vervoort – terug uit schorsing – nam de plaats van Rincon in, Naessens verhuisde naar de bank ten voordele van Fumaça, die zo voor het eerst aan de aftrap verscheen.

KSVR holde dit keer achter de eerste kans aan toen Godwin zijn mannetje te snel af was en op Verhulst besloot. Na de vele tegendoelpunten in de vorige uitwedstrijden poogde wit-zwart Lokeren gegroepeerd op te vangen, om dan op af en toe een uitbraak te mikken. Lokeren kreeg dus de bal en de bezoekers kampeerden op de eigen helft. De thuisploeg liep zich meestal te pletter op de vele verdedigers en creëerde dan ook weinig of geen gevaar.

KSVR had de zaak dus behoorlijk onder controle, maar kwam op het half uur toch op achterstand toen Van Damme een ingestudeerde hoekschop in doel werkte. Wit-zwart raakte nu geen bal meer goed, en Tirpan kon even later de 2-0 binnenschuiven. Camargo dwong thuisdoelman Verhulst nog tot een mooie redding op vrijschop, maar zoals bij alle eerdere verplaatsingen dit seizoen leek de match al aan de rust gespeeld.

In een poging om het tij alsnog te keren gooide Grétarsson na de rust onmiddellijk Bassani en debutant Andzouana in de ploeg. KSVR moest nu wel voor de aanval kiezen en probeerde dit ook. Dit leverde veel balbezit op, maar weinig of geen gevaar. Het was dus hopen op een stilstaande fase, maar ook dit lukte niet. Een klein kwartier voor tijd kwam eindelijk de eerste dreiging via een schot van Bassani, dat rakelings naast ging.

Goeie wil genoeg bij de bezoekers, die echter geen openingen vonden in de thuisverdediging. Aan de overzijde moest Biebauw nog een voorzetschot van Said redden. Een goal zat er niet meer in voor KSVR, dat nu eenzaam en troosteloos laatste staat.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bo3co3n’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bfj4k83′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-axusgv7′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9yvt92b’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-92xysg3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8mzb7cz’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8431bk3′]31′ Van Damme (1-0), 38′ Tirpan (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7kxrsir’][av_cell col_style=” av_uid=’av-776wahv’]KSC Lokeren[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6t06ns3′]Verhulst, Koike, Diakhate (49′ Beridze), Hajric (68′ Navarro), Amano (84′ Said), Ben Harush, De Jonghe, Tirpan, Filipovic, Van Damme en De Witte[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-62dkmo3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5vt9oo3′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-57rcug3′]Biebauw, Camargo, Vervoort, Voet, Sy, Areias, Zolotic (46′ Andzouana), Rommens, Godwin (76′ Naessens), Fumaça en Casagolda (46′ Bassani)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-50stn37′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4egj5z7′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3wjmfib’]Sy, Camargo, Filipovic (L), Koike (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3lt5yqr’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2u45h43′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2lgewrn’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-27819k3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-k98zn’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1aeoz1f’]Denil[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aN27oePHItg’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k0t9acb2′]

[/av_one_full]