[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d08ud4p’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bzzhhax’ admin_preview_bg=”]
Er was weer voetbal op Schiervelde en KSVR kon op zoek naar de broodnodige eerste zege van het seizoen. Ten opzichte van de match in Lokeren verdwenen Casagolda en de geblesseerde Rommens uit de ploeg, Bassani en Andzouana namen hun plaats in.

Wit-zwart probeerde alleszins onmiddellijk druk te zetten. Toch was de eerste kans plots voor de bezoekers: een poging van Gboho aan de eerste paal kon nog net in corner gewerkt worden. De thuisploeg reageerde met een schuiver van Fumaça die nipt naast ging. KSVR combineerde vaak niet onaardig, maar in de zone van de waarheid werd het moeilijk om de juiste man te vinden. Bassani pakte van net binnen de rechthoek met een goed schot uit, net over de goal van Özer.

Rond het half uur kwamen de Kempenaren even steviger opzetten, zonder gevaar echter. Naar het einde van de eerste helft toe nam KSVR het commando weer over, maar het bleef onmondig. Op voorzet van Godwin kopte Fumaça rakelings naast. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Na de rust eiste Westerlo de bal op en het scoorde vrij vlug toen Bruls veel te gemakkelijk mocht voorzetten en Gboho op de goeie plaats stond om af te ronden. Een serieuze opdoffer dus meteen voor wit-zwart, en even later kon Van Eenoo de match al in een definitieve plooi leggen na een mistasten van Biebauw.

KSVR moest nu met de moed der wanhoop in de achtervolging, maar de deur zat goed op slot. Andzouana kreeg een mooie kans maar trapte naast de bal. Areias probeerde het van ver en mikte over. Het doelpunt dat de vlam in de pan kon doen slaan, kwam er dus niet, en de partij kabbelde rustig naar het einde. Ook de sportieve zorgen zijn dus nog helemaal niet van de baan.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bxrtok9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b8xr1fd’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3yhjkp’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9um7f2x’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-904ve0p’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8o5gp2x’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7wdpm2h’]49′ Gboho (0-1), 54′ Van Eenoo (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7j1d37d’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7bkjvkp’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6o828vt’]Biebauw, Camargo, Vervoort, Voet, Sy, Godwin (66′ Naessens), Fumaça, Zolotic (74′ Nouri), Areias, Bassani (74′ Tulio) en Andouana[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-652z5bt’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5t0lad5′]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5f9f2jd’]Özer, Biset, Dewaele, Antunes, Van Eenoo, Gboho (78′ Petrov), Van den Bogaert, Keita, Soumah, Bruls (86′ Emenike) en Abrahams (78′ Remmer)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4xbsm55′][av_cell col_style=” av_uid=’av-fnlfqx’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-40vjuxl’]Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3la8dsp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2v41wzd’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2l4dyft’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-27vo6d5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kfq8d5′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-11cjpy1′]De Cuyper[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2w2ScX9aAYg’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k13a2j4a’]