[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/09/slider_aouladvalpoort.jpg’ attachment=’23578′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-11sdu8a’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-pibhka’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k02cf9et’ admin_preview_bg=”]
Gisteren werd het contract met aanvallers Mohammed Aoulad en Arsenio Valpoort in onderling overleg verbroken. 

Aoulad kwam vorige zomer, op de laatste dag van de zomertransfers, over van Wydad AC (Marokko). Bij Esvee speelde hij mee in totaal 22 wedstrijden en wist hij vijf maal te scoren. Hij deed dit een laatste maal in de laatste wedstrijd van vorig seizoen tegen AFC Tubize.

Arsenio belandde dan weer afgelopen winter op Schiervelde. De Nederlander schoot als een raket uit de startblokken met twee doelpunten in z’n eerste twee wedstrijden. Hij verzamelde in totaal 773 speelminuten bij wit-zwart.

We wensen Mohammed en Arsenio te bedanken voor zijn inzet en wensen hen veel succes toe in zijn verdere carrière.
[/av_textblock]

[/av_one_full]