[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d6pkpb0′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-calh6u4′ admin_preview_bg=”]
Weinig wijzigingen in de basiself ten opzichte van vorige week tegen Lommel: debutant Rincon in plaats van de geschorste Vervoort, en Camargo in plaats van Damman. Het leger kersverse nieuwkomers startte op de bank.

Na nauwelijks een minuut was het al raak voor de thuisploeg toen KSVR bijzonder slecht uitverdedigde en Sowah de bal in de hoek kon mikken. Even later leek Henry op weg naar de 2-0, maar Biebauw kon er nog net een handje tussensteken zodat de bal op de paal belandde. Wit-zwart bleef nog even overal te laat komen, maar probeerde zich dan in de match te knokken en een voorzet van Zolotic richting Naessens werd nog op het nippertje onderschept.

Een nieuwe blunder in de Roeselaarse verdediging leidde even later tot de 2-0, toen Maertens een ‘assist’ van Rincon kon binnentrappen. Ook de derde uitwedstrijd van de competitie leek dus na nauwelijks een kwart wedstrijd al helemaal verloren voor KSVR. Na nog een pijnlijke misser van Rincon had Sowah de 3-0 aan de voet, maar via een Roeselaarse been ging de bal alsnog in corner. Leuven deed ondertussen wat het wilde met een zwalpend KSVR. Het kwam veel vaker dicht bij de 3-0 dan de bezoekers bij de aansluitingstreffer. Die nummer drie viel toen Maertens aan de tweede paal volledig vrijstaand een voorzet van Sowah kon binnenkoppen.

Het rustsignaal klonk dan ook als een tijdelijke verlossing voor KSVR, dat de laatste seizoenen al veel meemaakte maar zelden zo van het kastje naar de muur getikt werd.

Na de rust mocht Fumaça debuteren en was het vooral hopen dat OHL het gaspedaal een beetje loste. Verdienste van wit-zwart was dat het probeerde te blijven voetballen. Maertens snelde Camargo voorbij en knalde de eerste thuiskans van de tweede helft naast. Een goal van Henry werd afgekeurd wegens buitenspel. Biebauw werkte een kopbal van dezelfde Henry in corner.

Waarna OHL inderdaad het gaspedaal loste en KSVR op zoek ging naar de eerredder. Met veel goeie wil, dat wel, maar het was o zo moeilijk om doelkansen te creëren. Nieuwkomer Bassani mocht komen invallen voor Naessens, zodat wit-zwart toen al met vijf Brazilianen op het veld stond! Op sambavoetbal blijft het echter nog even wachten …

Biebauw moest nog een vrije trap van Mercier van onder de lat zweven, maar even later weerklonk Sweet Caroline toch weer door de luidsprekers toen de pas ingevallen Mbombo onhoudbaar binnenkopte. De laatste treffer van de avond meteen. KSVR slikte er nu al 11 in drie verplaatsingen, en er is dus nog wat werk aan het Roeselaarse project!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bphu83g’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b6kywos’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-12dvldo’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9tkktgc’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8wx2knw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8gk6q7w’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-t3c4kc’]2′ Sowah (1-0), 18′ Maertens (2-0), 39′ Maertens (3-0), 74′ Mbombo (4-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7pwqov0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-78in93w’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ijlzjw’]Henkinet, Tshimanga, Schuermans, Hubert, Van Hyfte (72′ Mbombo), Mercier, Sowah (81′ Kehli), Duplus, Kotysch, Maertens en Henry (81′ Perbet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-61l1yos’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5yz81r0′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5hx7pks’]Biebauw, Camargo (81′ Nouri), Rincon, Voet, Sy, Naessens (70′ Bassani), Zolotic, Rommens, Areias, Godwin (46′ Fumaça) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4w3hyjg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4e7hdh8′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-40ulk64′]Camargo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-citxks’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2yfq1do’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2o1etcs’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1vzf2qk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1t6fyjg’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4kzq1o’]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jhykjg’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[/av_one_full]