[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_website_bakelandt.png’ attachment=’22656′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k02sz4y0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k02t3p8q’ admin_preview_bg=”]
De jonge Robbe Bakelandt wordt voor één seizoen uitgeleend aan de buren van St. Eloois-Winkel Sport. De middenvelder, die twee weken terug nog een contract ondertekende tot 2023 maakt het seizoen rond bij de ploeg uit eerste amateur.

Robbe maakte begin dit seizoen zijn debuut voor Esvee en verzamelde twee basisplaatsen. Met deze uitleenbeurt wil KSV Roeselare Bakelandt de kans geven om zoveel mogelijk ervaring op te doe en zo een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling als voetballer. De trainersstafzal de prestaties van dichtbij opvolgen en hem blijven ondersteunen waar nodig.

We wensen Robbe alvast veel succes komend seizoen bij onze buren uit Sint Eloois-Winkel!
[/av_textblock]

[/av_one_full]