[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/04/slider_licentie.jpg’ attachment=’19911′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k0igh4te’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-12ey6cc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0ig790f’ admin_preview_bg=”]
De wedstrijd tussen KSV Roeselare en R. Exc. Virton zal zondag niet plaatsvinden naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank op dinsdag 10 september.

We hebben aanvankelijk samen met de Pro League en de CEO van Virton, Alex Hayes, gezocht naar een nieuwe datum voor deze wedstrijd. R. Exc. Virton ging echter niet akkoord met de data die door ons werden voorgesteld. Desondanks waren we bereid om de wedstrijd op een aanvaardbare datum voor beide partijen af te werken.

Omdat er geen overeenkomst werd bereikt, wordt de wedstrijd van zondag beschouwd als verloren en dat in overeenstemming met de regels van de KBVB.

We willen graag ook van deze gelegenheid gebruik maken om nogmaals te stellen dat de club in een zeer goede en gezonde financiële situatie verkeert. Alhoewel deze fout heeft plaatsgevonden, werken het nieuwe management en de eigenaars op volle snelheid om deze ongelukkige administratieve fout recht te zetten.

We danken al onze supporters voor hun steun tijdens deze moeilijke periode en hopen dat we hen de komende jaren veel succesvolle momenten kunnen schenken om deze emotionele week te compenseren.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-qrmkzg’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0ig790f’ admin_preview_bg=”]
The match between KSV Roeselare and R. Exc. Virton will not take a place on Sunday 15th as it has been cancelled following the decision of court on last Tuesday 10th of September.

We initially liaised together with Pro-League and Virton’s CEO, Mr. Alex Hayes, to find a new date for the game, However, Virton did not agree with any of the dates which we proposed. Nevertheless, we were prepared to play the game later at a mutually acceptable date.

As no agreement has been reached, the game on Sunday will be deemed lost by us with a fixed score, in accordance with the rules of the federation.

We would like to take this opportunity to again state that the club is a very sound and healthy financial condition, and although this error had taken place, the new management and the owners are working at full speed to resolve this unfortunate clerical error.

We thank all our supporters during this trying and hard time and hope that we can show them plenty of success in the years to come to compensate this emotional moment.
[/av_textblock]
[/av_one_half]