[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Een 2-1 nederlaag voor de beloften in de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Bij de eerste kans voor de thuisploeg was het onmiddelijk raak. Onze beloften kregen enkele kleine kansjes via schoten vanop afstand. Uit één van die afstandschoten scoorde Oosterlinck heel knap, waardoor er een 1-1 tussenstand bij de rust op het bord stond. In de tweede helft was het meeste balbezit voor het thuisspelende team en loerden onze beloften op de tegenaanval. Op enkele minuten van het eindsignaal lukte het toch nog voor de beloften van KV Kortrijk, waardoor een 2-1 het eindresultaat was van deze wedstrijd.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 1-1 (Oosterlinck), 2-1
KV Kortrijk Van Oost, Vandevoorde, Silva, Mujakic, Verhelst, Coutigny, Duflou, Deconinck (72′ Rawart), Belgacem (90′ Degallaix), Bendianishvili (83′ Cornillie) en Timmerman
KSV Roeselare Laverge, Andries, Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste, Dumont, Verstraete, Zymeri (83′ Vervacke), Carels, Vanrobaeys (87′ Verlinde) en Oosterlinck
Gele kaarten Vanrobaeys, Silva (KOR)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Keppens

[/av_textblock]

[/av_one_full]