[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/slider_cappelle.jpg’ attachment=’24801′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-zusan1′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-nxkwn1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2efw5ko’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Davy Cappelle wordt vanaf morgen, 01 november 2019, officieel de nieuwe teammanager. Sedert één jaar was Davy reeds actief als Event Manager binnen de club maar verschuift dus nu van het extra-sportieve naar het sportieve. De 32-jarige Roeselarenaar zal de hoofdmacht en trainers bijstaan op vlak van administratie en organisatie waaronder ook de Engelse lessen die binnenkort van start gaan.

We wensen Davy alvast veel succes toe in zijn nieuwe functie!
[/av_textblock]

[/av_one_full]