[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-chfd84i’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k1nouecm’ admin_preview_bg=”]
Trainer Grétarsson zette ten opzichte van de ploeg die in Lommel startte met Vanbelle, Rommens en Naessens drie nieuwe pionnen in de basis, ten koste van Casagolda (geblesseerd) en de beide backs Camargo en Sy. Het was de partij tussen de laatste en de eerste in de rangschikking, en de Roeselaarse supporters kwamen alleszins maar in kleinen getale opdagen.

KSVR probeerde het in een 3-4-3-opstelling. Wit-zwart startte gezwind en Rommens dwong de Leuvense doelman al in de tweede minuut tot een knappe redding. De thuisploeg hield dit stevige ritme nog even aan, en de leiders moesten tegen de verwachting in verdedigen. Na een kwartier kwamen de bezoekers beter in de match en bleven beide teams elkaar mooi in evenwicht houden.

Halfweg de eerste helft klom KSVR plots op voorsprong. Een schot van Naessens werd afgeweerd, de rebound belandde in de voeten van Siemen Voet, die kalm bleef en het balletje mooi in de hoek legde. Een deugddoende goal voor wit-zwart en de jongste KSVR-speler, die vorige week nog in eigen doel scoorde.

Ook na deze treffer bleef wit-zwart goed en met de nodige grinta voetballen. Na een goeie combinatie tussen Naessens en Nouri kon Andzouana net niet bij de voorzet van Nouri. Even later werd het toch 2-0, via hetzelfde duo: een knappe rush van Nouri en een voorzet naar Yhoan Andzouana, die onhoudbaar in de winkelhaak mikte. OHL wist nu niet meer waar het het had, en even later werd het zelfs 3-0, toen Jens Naessens een verre voorzet van Vanbelle keihard binnenkopte. Waar KSVR in de vorige acht matchen slechts vier keer scoorde, deed het dit nu drie keer in amper 35 minuten.

De enthousiaste thuisploeg bleef maar komen en Henkinet moest een schot van Bassani redden, waarna Naessens naast besloot. OHL-trainer Euvrard kon het niet langer aanzien en gooide nog voor de rust twee nieuwe krachten in de strijd. Henry kreeg onmiddellijk de eerste bezoekende kans van de avond maar knalde hoog over. Ook Mbombo waagde een poging, maar die strandde op een Roeselaars hoofd. KSVR mocht dus met een onverhoopte maar daarom niet minder verdiende 3-0 naar de kleedkamers.

Na de rust trok Leuven onmiddellijk ten aanval en moest KSVR het hoofd zien koel te houden. Na nauwelijks drie minuten blesseerde Vervoort (neusbreuk?) zich in een ongelukkige fase, zodat de jonge Engelsman Tom Holmes moest debuteren. Die zag hoe Biebauw een schicht van Tshimanga in corner kon werken. Wit-zwart trok zich ver terug en het was hopen op een goeie counter. De steeds oprukkende Tshimanga knalde van dichtbij hoog over.

Na een kwartier volgde de eerste goeie Roeselaarse tegenaanval. Andzouana mikte die net naast de verkeerde kant van de paal. OHL liep zich ondertussen te pletter op de Roeselaarse verdediging. Aan de overkant leek Nouri Andzouana op weg te zetten naar de 4-0, maar zijn schot strandde op de vuisten van Henkinet.

De tijd tikte ondertussen weg in het Roeselaarse voordeel. OHL gaf nog niet op, maar toen het toch gaatjes in de verdediging vond, was er nog steeds Wouter Biebauw. Of mikte Tshimanga nog eens van dichtbij over. Wit-zwart kwam nog eens dicht bij de 4-0, maar de bal van Camargo rolde vlak voor de doellijn en ging buiten. Biebauw redde nog een schot van Henry, aan de overkant deed Henkinet hetzelfde met een schuiver van Fumaça. In de blessuretijd lukte Henry toch nog de Leuvense eerredder, maar de Roeselaarse feestvreugde was er niet minder om na de verdiende eerste zege van het seizoen, en dit dan nog tegen de leider. Hopelijk is de wit-zwarte trein nu vertrokken!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bkbb4pu’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bfkm5ky’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-12oh4ea’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-109sepu’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8u4r1oi’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8j3imv6′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7yppvs2′]23′ Voet (1-0), 31′ Andzouana (2-0), 33′ Naessens (3-0), 90′ Henry (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7n7xmci’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7256t0i’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6uxyo82′]Biebauw, Vervoort (50′ Holmes), Zolotic, Voet, Vanbelle, Nouri, Areias, Rommens, Bassani (67′ Fumaça), Naessens (77′ Camargo) en Andzouana[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-lrae82′][av_cell col_style=” av_uid=’av-kena3m’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-55h0ltu’]Henkinet, Tshimanga, Schuermans, Ngawa, Van Hyfte (39′ Mbombo), Mercier, Kehli (76′ Gilis), Duplus, Maertens, Keita en Perbet (39′ Henry)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4pb3j5u’][av_cell col_style=” av_uid=’av-f2r9tu’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3qy7hwi’]Keita (L), Schuermans (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3c6yete’][av_cell col_style=” av_uid=’av-35asxvm’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2o53pr6′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-21jrg8y’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1n60wle’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1497qci’]Decuyper[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=p_8-ynYLHjE&t=2s’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k1p2qgk0′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=HqC30MTFnsk’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k1p2qgk0′]

[/av_one_full]