[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-1bmt76z’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-17b8mtn’ admin_preview_bg=”]
Voor dit duel bij de voorlaatste verscheen Amir Nouri voor het eerst aan de aftrap, terwijl Godwin naar de bank verhuisde. Nog voor de vijfde minuut rond was, kon Thordarson al door de Roeselaarse verdediging slalommen, en Biebauw kon zijn schuiver nog niet in corner werken. Op die corner was nog een miraculeuze redding van Wouter nodig op een kopbal van Naudts. Aan de overkant speelde Nouri goed in op Camargo, die half naast de bal trapte.

Het bleef nu even kalm, tot Sanyang op links plots de ruimte kreeg en op Biebauw besloot. Voet kreeg de rebound echter ongelukkig op de voet en zag de 1-0 binnengaan. Nog maar eens vroeg achtervolgen dus voor wit-zwart, na alweer een vermijdbare tegengoal. De bezoekers eisten nu de bal op, maar kregen nauwelijks tempo in het spel. Toch kwam de 1-1 er bijna via Zolotic op corner, maar Svedkauskas kon nog net redding brengen.

Thuisspeler Sanyang kreeg nog een kans, maar besloot naast. Even later kreeg dezelfde Sanyang een penalty toen Vervoort hem onderuithaalde. Hendrickx liet de kans niet liggen en plaatste zijn ploeg simpel op 2-0. KSVR stond erbij, keer ernaar en kon geen enkel gevaar creëren. Na dom balverlies van Zolotic holde Thordarson nog achter een kans aan, maar hij trapte voorlangs. Met 2-0 naar de rust dus, na een Roeselaarse helft ziekenhuisvoetbal.

Het was hopen dat KSVR er in de tweede helft toch minstens een beetje bezieling in kreeg, met Godwin in de plaats van Zolotic. Godwin pakte onmiddellijk met een goeie actie uit op links, maar zijn voorzet werd nog net onderschept door een thuisverdediger. Aan de overkant stond Sanyang plots helemaal vrij, maar hij kreeg de bal uiteindelijk niet in doel.

Godwin toonde zich actief en pakte met een schot uit dat net naast ging. Aan de overzijde kon Naudts eerst een scherpe voorzet aan de tweede paal net niet binnenglijden en knalde Sanyang over later de op de vuisten van Biebauw. De 3-0 leek dichter dan de 2-1. En toch: halfweg de tweede helft hadden we plots weer een wedstrijd toen de pas ingevallen Fumaça keihard op de vuisten van Svedkauskas kanjerde en Yhoan Andzouana op de rebound zijn eerste doelpunt voor KSVR scoorde.

Bassani mikte een vrijschop over het doel van Svedkauskas. Wit-zwart kon nu af en toe dreigen, en op assist van Godwin zag Bassani zijn schot afgeblokt. Diezelfde Bassani trapte nog een vrijschop over. Areias schoot nog eens nipt naast op een afvallende bal na een nieuwe vrijschop. Er volgden nog vijf minuten blessuretijd. Daarin kon KSVR niet meer dreigen, zodat het zoals bij alle verplaatsingen tot dusver met lege handen moest afdruipen. Dit na een heel zwakke eerste en een iets betere tweede helft. Het staat nu afgescheiden laatste.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bt2z5jf’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bcf0n8r’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aomr10r’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9rmme7f’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8v1bgcr’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8phe3ez’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7wsybaj’]15′ Voet (own-goal, 1-0), 34′ Hendrickx (str., 2-0), 67′ Andzouana (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7epwtaj’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6zynq7f’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6pakzuz’]Svedkauskas, Hendrickx, Schoonbaert, Neven, Henkens (78′ Bistindou), Ippel, Naudts (68′ Crysan), Khamas, Thordarson (84′ Cerigioni), Siekman en Sanyang[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2arrqj’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5l73jor’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5g4wwkr’]Biebauw, Camargo, Vervoort, Voet, Sy, Bassani, Areias, Zolotic (46′ Godwin), Nouri (82′ Tulio), Andzouana en Casagolda (64′ Fumaça)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4ywpnpn’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jasqyz’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-42703zf’]Casagolda, Henkens (L), Areias, Sy, Thordarson (L), Hendrickx (L), Cerigioni (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3m2vc4r’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2y1jxij’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2nwvxhn’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1w4w9u3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1jjioob’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-19mplu3′]Pirard[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Klr_w7odKfY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k1dchao8′]

[/av_one_full]