[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d3swptb’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cakchfz’ admin_preview_bg=”]
Thomas Holmes mocht voor het eerst aan de aftrap verschijnen om de geschorste Zolotic te vervangen in een verder ongewijzigd team. Na een nul op 15 en 2-15-doelsaldo wilde KSVR nu toch minstens het eerste puntje op verplaatsing pakken op het verre bezoek bij de seizoensrevelatie. In de voorbereiding had het alleszins niets aan het toeval overgelaten, en het Roeselaarse gezelschap had zelfs overnacht in de buurt van Virton.

De thuisploeg eiste onmiddellijk het balbezit op, maar kon KSVR aanvankelijk niet in de problemen brengen. Meer zelfs, bij de eerste echte bezoekende aanval klom wit-zwart op voorsprong: Areias speelde in het midden door tot bij Andzouana, die eerst even aarzelde, maar de bal uiteindelijk via een Virtons been toch tot bij Rodrigo Bassani kreeg, die de doelman verschalkte met een stiftertje. Een ideale start dus voor KSVR!

De Luxemburgers hadden de handen vol met KSVR, dat er regelmatig goed uitkwam. De gelijkmaker viel  dan ook eerder uit de lucht toen wit-zwart een corner wegwerkte in de voeten van Jordanov, die de bal van buiten het strafschopgebied op de slof nam en onhoudbaar in de hoek deponeerde. Halfweg de eerste helft was alles dus te herdoen.

Virton had de smaak nu te pakken en nauwelijks twee minuten later moest Biebauw met een scherpe redding uitpakken op een verraderlijke schuiver van Lecomte. KSVR kreeg het nu moeilijk, en scoorde toch bijna opnieuw toen Moris een rechtstreekse corner van Bassani van onder de lat moest halen. Door de bal goed rond te spelen kwam wit-zwart bovendien weer beter in de wedstrijd. En na een prachtige Roeselaarse combinatie kanjerde Jens Naessens zijn ploeg opnieuw op voorsprong met een onhoudbare knal in de winkelhaak. Even later kwam Vanbelle heel dicht bij een kans op de 1-3, maar Moris kon nog net op tijd ingrijpen.

De vreugde om de nieuwe voorsprong was echter maar van korte duur, want enkele minuten later dook Couturier aan de tweede paal op om Biebauw te vloeren. In het slot van een heel boeiende eerste helft moest Biebauw nog een poging van dezelfde Couturier redden. Soumare schoof de bal nog eens langs het doel, waarna de acteurs met 2-2 naar de kleedkamer trokken.

Ook na de rust gingen beide teams volop hun kans. De eerste mogelijkheid was voor Naessens, die zijn poging op de vingertoppen van Moris zag stranden. Na een tiental minuten ging Virton steviger drukken en kreeg KSVR het moeilijk. De bal bleef haast voortdurend voor de thuisploeg en het was alle hens aan dek in de Roeselaarse verdediging. Tot echt grote kansen kwam het echter niet, en de  bezoekers gingen halfweg de tweede helft weer beter meevoetballen. En net toen klom Virton voor het eerst op voorsprong toen Stelvio vanop zowat 25 meter onhoudbaar in de winkelhaak knalde.

KSVR gaf zich nog niet gewonnen en ei zo na werd het onmiddellijk 3-3 toen Nouri na goed voorbereidend werk van Voet en Vanbelle net over het doel van Moris besloot. Voor de rest bleef de stevige thuisverdediging overeind, zodat wit-zwart ook na zijn tot dusver beste verplaatsing van het seizoen met lege handen naar huis moest.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bs395kf’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-ba0xdhr’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aqbh91r’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xjaftb’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8upeskv’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8m3io7j’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-spelnz’]12′ Bassani (0-1), 23′ Jordanov (1-1), 38′ Naessens (1-2), 41′ Couturier (2-2), 73′ Stelvio (3-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-redcvj’][av_cell col_style=” av_uid=’av-75vx7f3′]RE Virton[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6lnpxf3′]Moris, Angiulli, Stelvio, Kore, Jordanov, Lecomte, Prempeh, Sylla, Lapoussin (84′ Malget), Soumare (88′ Ribeiro) en Couturier (90′ Vanzo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-67lj6wf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5tq2nin’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-593cecv’]Biebauw, Vervoort, Holmes, Voet, Nouri, Areias (85′ Fumaça), Rommens, Vanbelle, Bassani (75′ Godwin), Naessens en Andzouana (62′ Camargo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-h024un’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4dlgcr3′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-elqa4v’]Couturier (V), Jordanov (V), Soumare (V), Naessens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3d0jnsf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-35x0ey7′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-9gkgzz’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2489tm7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kzyze7′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1103rv3′]Willems[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/embed/Yyn767P3D48′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k29duszq’]

[/av_one_full]