[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/slider-4.jpg’ attachment=’24534′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k236pq4h’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-z5lnjp’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-imgr91′ admin_preview_bg=”]

  • 26 spelers deze ochtend op training. Kuisch sloot ondertussen volledig aan bij de groep en ook Vervoort, die gisteren een ingreep onderging aan zijn neus, stond de volledige sessie op het veld. Minder fortuinlijk was keeperstrainer De Windt. Hij scheurde deze ochtend zijn achillespees af en moet morgen onder het mes.
  • Damman ondervond opnieuw wat last van de achillespees en bleef binnen. Van Cauwenberge herviel in zijn quadricpsblessure en ondergaat volgende dinsdag een MRI om het achterliggende probleem te achterhalen.
  • Scheidsrechter voor komende zondag is dhr. Laurent Willems. Voor de 29-jarige scheidsrechter is het zijn tweede wedstrijd op profniveau. Eerder dit seizoen floot hij al Virton tegen Westerlo. Willems zal zondag bijgestaan worden door assistenten dhr. Nicolas Maszowez en Quentin Lesceux. Vierde man is Quentin Pirard.
  • Voor komende zondag legt supportersclub KSVR Till I Die zoals steeds een supportersbus in. Inschrijving kan via deze link.
  • Komende vrijdag gaat ons EsveeCafé open vanaf 19u00. Tijdens het Esvee Café gaat we eens ‘Behind The Scenes’. Hoofdonderwerp vrijdag is de storm waar onze ploeg vorige maand in terecht kwam. CEO Marco Manso zal daarover toelichting geven.
  • Vanavond is er een zelfde infoavond voor de ouders van de jeugd.  Ouders die niet aanwezig zijn vanavond kunnen gerust komende vrijdag aansluiten (zie punt hierboven).

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k236syvu’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]