[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-19pki1d’]
[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1n2vbgx’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2hyp8lf’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Na schorsing kwam Zolotic terug in een verder ongewijzigd KSVR, dat de laatste kans van de heenronde kreeg om de nul op verplaatsing van de tabellen te werken.

De thuismoeg blaakte de laatste weken ondanks een trainerswissel niet echt van vertrouwen, en kreeg toch de eerste kans, door Maes over het doel gekegeld. Wit-zwart probeerde er opnieuw voetballend uit te komen, maar liet zich vangen toen het plots veel te veel ruimte liet aan Halaimia, die op rechts voor Biebauw opdook en hem kansloos liet.

Wit-zwart dus al vroeg op achtervolgen aangewezen. Het eiste de bal op maar had het niet gemakkelijk om tot kansen te komen. Na een knappe combinatie ging een voorzet van Andzouana richting Naessens net enkele centimeters te ver en werd het een vangbal voor Vanhamel. Dezelfde Andzouana kreeg plots een kansje aan de tweede paal, maar hij kon te weinig kracht op een moeilijke bal zetten.

Na Roeselaars balverlies holde Noubissi achter een thuiskans aan, maar een toegesnelde verdediger kon zijn schot afblokken. KSVR bleef ondertussen aardig rondtikken, maar het spel miste diepgang, zodat de thuisverdediging zelden of nooit in de problemen kwam. Slecht inspelen van Nouri luidde een nieuwe kans in voor thuisspeler Noubissi, die dit keer naast mikte. De rust leek in zicht met 1-0, maar KSVR bracht zichzelf nog helemaal in de knoei door werkloos toe te kijken hoe Placca op een vrijschop van Holzhauser hoog boeven iedereen uittorende en de 2-0 binnenkopte. De erbarmelijke 0 op 21 leek dus al een feit aan de rust.

Na de rust moest KSVR dus risico’s nemen en vooral scherper voor doel zijn. De eerste kans was alvast opnieuw voor Noubissi, die pal op Vervoort kanjerde. De Kielse verdediging bleef ondertussen de Roeselaarse aanvallen met de glimlach opvangen en Vanhamel kon rustig toekijken. De 3-0 hing veel meer in de lucht dan de aansluitingstreffer. Zo besloot Brogno op de paal na aarzelend werk in de bezoekende verdediging.

En toch kon Jens Naessens KSVR een kwartier voor tijd nieuwe hoop schenken toen hij helemaal alleen stond om een assist van Godwin te verzilveren. Dit was echter too litte too late, want net als voorheen kreeg wit-zwart in het slotkwartier niets meer klaar en het moest dus ontgoocheld afdruipen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bt5jbxt’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bcvkicx’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-avd8w7l’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-15tarwx’][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a1rpeup’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8tqcd81′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8oucmsx’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-80gpjyp’]15′ Halaimia (1-0), 43′ Placca (2-0), 76′ Naessens (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7rm2d01′][av_cell col_style=” av_uid=’av-75mzpip’]K Beerschot VA[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6sokq7l’]Vanhamel, Halaima, Prychynenko, Bourdin, Vorogovskiy, Dom, Holzhauser, Brogno (75′ Pietermaat), Maes (89′ Vancamp), Placca en Noubissi (71′ Saint-Louis) [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-69jwms1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5w5rt3l’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-58x7n01′]Biebauw, Vervoort, Zolotic, Voet, Vanbelle, Nouri (84′ Fuma├ža), Areias, Rommens, Bassani (67′ Tulio), Naessens en Andzouana (63′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yjwupd’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4b4ommp’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-420kn5d’]Maes (B), Bassani, Biebauw[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3cmwu7l’][av_cell col_style=” av_uid=’av-33f63xt’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-9onz01′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-28ij8mp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1rs4ur5′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-19sd8kx’]Denil[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-memlip’][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=FBrfUfA8MZ4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k2i8ggi1′ id=” custom_class=”]