[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d9931ww’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cbnitbk’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Trainer Gretarsson koos voor de elf van vorige week. Het duel tegen Lokeren was bijzonder belangrijk om de heenronde in schoonheid af te sluiten en vooral om de kloof met de veilige en beoogde zesde plaats niet tot acht punten te laten uitgroeien.

KSVR startte goed en met veel drang naar voren. Het eerste gevaar kwam er al na enkele minuten toen Verhulst een poging van Andzouana in corner moest ranselen. Lokeren herstelde vrij vlug het evenwicht en maakte het KSVR moeilijk door hoog druk te zetten. Wit-zwart poogde het spel breed te houden en op flankvoorzet van Nouri besloot Naessens naast.

Voor de rest bleven beide verdedigingen duidelijk de baas over de aanvallers en veel gevaar viel dan ook niet te noteren. Iets over het half uur kwam Naessens nog eens in schietpositie, dit keer mikte hij hoog over. Waarna de partij naar de rust kabbelde en de spelers met 0-0 naar de kleedkamer moesten na een eerste helft waarin de echte jus ontbrak.

Om te winnen was er in de tweede helft meer scherpte nodig. Wit-zwart liep alleszins onmiddellijk massaal naar voren, maar botste al na vijf  minuten op een fatale counter toen Navarro doorglipte op rechts en op links de vrijstaande Beridze vond die de 0-1 tegen de touwen knalde. Nouri kreeg op aangeven van Voet onmiddellijk een niet te missen kans op de gelijkmaker, maar hij schoot de bal toch nog naast het doel.

Aan de overzijde kreeg Lokeren in een fase twee kansen om de voorsprong te verdubbelen. Eerst besloot Beridze op de paal, waarna Navarro van dichtbij in de handen van Biebauw kopte. Na een misser in de bezoekende verdediging mikte Andzouana van dichtbij toch nog op de voeten van Verhulst, die ook een kopbal van Godwin redde. Nu wel kansen dus, maar ze afwerken was nog een ander paar mouwen.

Een misser van Vervoort leek Said op weg te zetten naar een tweede goal, maar de Roeselaarse verdediger kon zijn foutje nog zelf herstellen. Wisselende kansen nu en even later kwam de 1-1 op het bord toen Saviour Godwin zich de snelste toonde op een diepe bal van Voet en de bal beheerst in doel schoof.

KSVR ging nu voluit voor de zege en na een mooie aanval en pas van Camargo kreeg Rommens de bal niet voldoende onder controle om te kunnen besluiten. Ook Lokeren bleef steeds komen en de match was een stuk spannender dan voor de rust. De Oost-Vlamingen kregen flink wat corners die steeds voor dreiging zorgden. Invaller Habibou kopte nog eens op Biebauw.

In de slotminuut kreeg Nouri nog een kans op de 2-1, maar de bal botste te hoog op. Er kwamen toen nog vier minuten blessuretijd. Wit-zwart kreeg daarin een paar hoekschoppen. De tweede daarvan kreeg Lokeren niet goed weggewerkt, de bal belandde bij Godwin die voorzette tot bij Amir Nouri, die doelman Verhulst kansloos liet met een plaatsbal in de hoek. Een onverhoopte maar zeer welgekomen climax voor KSVR, dat na een goeie tweede helft de kloof op Lokeren tot twee punten verkleint.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bs4kbdc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b4nlxn4′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-at1f2c0′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9uopgk0′ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-96bjj00′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8df091s’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7ygb8wg’]51′ Beridze (0-1), 65′ Godwin (1-1), 90 +3′ Nouri (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7p9vo5s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-74s7ln4′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6qoh4y8′]Biebauw, Vervoort, Zolotic, Voet, Vanbelle, Nouri, Areias, Rommens, Bassani (47′ Godwin), Naessens (85′ Casagolda) en Andzouana (66′ Camargo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-61nhv74′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5xm5yfk’]KSC Lokeren[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-542phow’]Verhulst, Koike, Diaby, Navarro, Amano (73′ Straetman), Beridze, De Jonghe, Said (83′ Habibou), Marecek, Filipovic en De Witte[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-hz0ac0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4ge2m9c’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-415m3sg’]Filipovic (L), Nouri, Vanbelle[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3lhhw40′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2xioi8g’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2cr8xe8′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1zlt15c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5hql8w’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-10w8gpc’]De Cuyper[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=AVYT7rH5SMk’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k2qszamb’ id=” custom_class=”]

[av_video src=’https://youtu.be/_NTmfFYzM9U’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k2qszamb’ id=” custom_class=”]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=X3wSdPbjUxo’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k2qswwsi’ id=” custom_class=”]

[/av_one_full]