[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-ch9rrm5′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k33bjrk0′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Voor de eerste wedstrijd van de tweede periode kon trainer Gretarsson geen beroep doen op Andzouana, wegens interlandverplichtingen. Hij werd vervangen door Godwin. Vervoort verhuisde naar de bank ten voordele van Holmes. De laatste overwinning tegen ‘zwart beest’ Westerlo dateerde al van een heel eind geleden, en KSVR wilde daar nu echt wel iets aan doen.

Wit-zwart koos onmiddellijk voor de aanval en na amper een minuut moest Özer al een pegel van Godwin in corner werken. Westerlo dreigde even later voor het eerst op een corner die vreemde capriolen maakte en uiteindelijk door Biebauw gered kon worden. Nog voor het kwartier was het plots raak voor de bezoekers toen de KSVR-verdediging een flankvoorzet wegwerkte in de voeten van Abrahams, die het leer in een tijd op de slof nam en in de hoek deponeerde. Waarna de bezoekers in hun egelstelling konden kruipen en KSVR voor een aartsmoeilijke opdracht stond.

Even later deed Abrahams zijn kunstje nog eens over tegen een te lakse thuisverdediging, en nog voor de 20e minuut leek de wedstrijd gespeeld. Wit-zwart stond tegen een ploeg vol vertrouwen en moest zelf zwoegen om een deftige aanval in elkaar te knutselen. In de uitloper van een corner kreeg Voet plots toch een kans op de aansluitingstreffer, maar Özer redde. Dit leidde eventjes tot iets van Roeselaarse druk, maar meteen was ook veel volk voorin en stond de deur achteraan wagenwijd open voor een derde Westelse treffer, dit keer op naam van Vetokele. De eerste match van de tweede periode was dus nog voor de rust beslecht in het nadeel van KSVR. Hoewel Jens Naessens toch nog een sprankeltje hoop bracht door op slag van rust een assist van Godwin te verzilveren. Hoop die bijna onmiddelijk tenietgedaan werd toen Abrahams een nieuwe bezoekende treffer aan de voet had, maar Biebauw kon dit keer redden. Met 1-3 naar de kleedkamers dus.

Na de rust moest wit-zwart dus alles op alles zetten om er opnieuw een wedstrijd van te maken. Nouri kreeg al vrij vlug een mooie kans, maar hij raakte de bal maar half en besloot naast. Ook nu weer had Westerlo echter het fysieke en mentale overwicht. Vetokele kon de 1-4 net niet binnenglijden en even later werd het zowaar 2-3 toen Renan Areias een flankvoorzet van Vanbelle in de hoek mikte. Wit-zwart begon er nu in te geloven en Özer moest een schot van Godwin redden.

Aan de overzijde toonde Abrahams nog eens dat hij in een dag van genade verkeerde toen hij een voorzet van Dewaele voor de derde keer van de avond zonder  pardon in de hoek knalde. Toen ook  Bruls in de volgende minuut de veel te tamme KSVR-verdediging te grazen nam, was het definitief voorbij (2-5). Marco Tulio kopte er in de slotminuut nog eentje binnen op voorzet van Rommens, maar dit doelpunt was louter voor de statistieken.

Weinig opbeurend nieuws dus bij het begin van de tweede periode: een bittere pil tegen zwart beest Westerlo, en KSVR nu weer helemaal alleen laatste.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bv898jx’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bbc524t’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-are6fql’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9pmtjcd’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8tranzh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8g7bskt’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-85qmu4t’]13′ Abrahams (0-1), 20′ Abrahams (0-2), 39′ Vetokele (0-3), 44′ Naessens (1-3), 59′ Areias (2-3), 67′ Abrahams (2-4), 68′ Bruls (2-5), 90′ Tulio (3-5)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7r40xkd’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7belkct’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6mcluvh’]Biebauw, Holmes, Zolotic, Voet, Nouri (71′ Camargo), Areias, Bassani (71′ Casagolda), Rommens, Vanbelle, Godwin (88′ Tulio) en Naessens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6dx7czx’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5wn7tbh’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ahctjh’]Özer, Biset, Dewaele, Van Eenoo, Buyl (88′ De Schrijver), Van den Bogaert, Keita, Soumah, Bruls, Vetokele (85′ Petrov) en Abrahams (82′ Remmer)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4xgdobx’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4gqp0dp’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3twyj8t’]Zolotic, Van den Bogaert (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3bdym8d’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2xemrf1′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2jm13ql’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1zsanql’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ly7f1p’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ai7gfh’]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=jZJh5IxNkxs’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k348z05o’ id=” custom_class=”]