[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cym775x’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ce7v5mt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Na het onverwachte ontslag van trainer Grétarsson was wit-zwart met de Fransman Christophe Gamel aan zijn negende of tiende trainer toe in drie seizoenen. Zijn debuutmatch tegen Lommel was meteen een hele belangrijke. Gamel opteerde onmiddellijk ook voor enkele nieuwe basisspelers met Casagolda en debutant Arnold Mvuemba, dit in een 4-4-2-opstelling.

De publieke opkomst voor deze zespuntenmatch was bijzonder mager. KSVR begon gretig en met veel balbezit, Lommel liet de thuisjongens komen. En toch was de eerste kans voor de Limburgers toen Biebauw een schot van Thordarsson in corner moest werken. Lommel bleef nu even aandringen en ook een schot van Cerigioni ging in corner, waarna Biebauw een kopbal van Siekman moest redden. Het vroege doelpunt viel echter aan de overkant. Na nogal knullig balverlies van Brebels kwam Jens Naessens in balbezit, de Roeselaarse spits bleef kalm, omspeelde de doelman en schoof de bal in doel.

Wit-zwart kende ondertussen ook zijn dosis pech, want nadat Vanbelle al in de tiende minuut geblesseerd naar de kant moest, overkwam doelpuntenmaker Naessens na een kwartier hetzelfde. Al twee vervangingen opgebruikt in het openingskwartier dus. Toen Casagolda een vrijschop tegen zich kreeg, werd het ei zo na 2-0, maar Svedkauskas kon redden.

Er werd hard gestreden voor elke meter grond en als er gevaar kwam, was dit meestal van de thuisploeg. Zo moest Svedkauskas een schuiver van Casagolda redden. Net voor de rust kreeg dezelfde Casagolda na een Roeselarse tegenaanval nog een mooie kans, maar hij mikte dit keer nipt naast. Met een verdiende 1-0 naar de kleedkamers dus.

Na de rust was het aan Lommel om het spel te maken. KSVR vergat nu zelf te voetballen en miste dan ook mogelijkheden om er goed uit te komen. Pas na een kwartier deed het dit voor het eerst en toen knalde Godwin onbesuisd naast. Dit was het sein voor een betere Roeselaarse periode, waarin het verder van het eigen doel kon spelen en de Lommelse verdediging onder druk kon zetten. Godwin besloot nog eens op de voeten van Svedkauskas, en even later was het raak toen Esteban Casagolda van randje strafschopgebied uithaalde en de bezoekende doelman kansloos liet.

Lommel gaf zich nog niet gewonnen, maar het vond nauwelijks openingen in de Roeselaarse verdediging. Toen Aabbou er toch eens doorkwam, miste hij zijn schot. Aan de overzijde verknalde Godwin een perfecte counterkans. Spijtig, want toen Sy even later Sanyang van de sokken liep, tekende Hendrickx vanop de stip voor de aansluitingstreffer Er beloofden dus nog tien spannende minuten te komen.

Lommel kreeg nog een rij hoekschoppen en op vrijschop moest Biebauw nog een pegel van Hendrickx uit de hoek ranselen. Wouter en co hielden echter stand en in de allerlaatste minuut van de blessuretijd schoof Saviour Godwin op aangeven van Andzouana de bevrijdende 3-1 binnen. Meteen een heel belangrijke driepunter voor KSVR, dat van de laatste plaats verlost is.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bqwsysl’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-be6s745′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-axsernp’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a0bba3p’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]13′ Naessens (1-0), 65′ Casagolda (2-0), 82′ Hendrickx (str., 2-1), 90 + 4′ Godwin (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Camargo, Holmes, Voet, Vanbelle (10′ Sy), Andzouana, Mvuemba, Rommens, Nouri, Casagolda (76′ Bassani) en Naessens (15′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Svedkauskas, Hendrickx, Neven, Ippel (28′ Aabbou), Khammas, Brebels, Kirzan, Thordarson, Siekman, Cerigioni (66′ Zaroury) en Sanyang[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Casagolda, Kirzan (L), Mvuemba, Bassani, Sy[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-nyw2o5′]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-mhs7id’][/av_two_fifth]