[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/20191106_carlodamman.jpg’ attachment=’24909′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k2nbh97c’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-13eyx9o’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-p875e4′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
In onderling overleg werd beslist om het contract met Carlo Damman te ontbinden. De rechtsachter verlaat dus na zes en een half seizoenen Schiervelde. Hij had nog een contract tot de zomer van 2021.

De 24-jarige Deerlijkenaar verdedigde onze wit-zwarte kleuren sinds het seizoen 2013-2014. Daarmee was hij tot vandaag het langste actief op Schiervelde van alle spelers in de huidige selectie. In 6,5  seizoenen speelde hij in totaal mee in 136 wedstrijden, goed voor meer dan 11 000 minuten in totaal.

We wensen Carlo alvast veel succes toe in zijn verdere carrière. In één van onze komende thuiswedstrijden geven we Carlo een gepast afscheid.
[/av_textblock]

[/av_one_full]