[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d2j07jo’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c2as1ro’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Met Camargo en Tulio verschenen twee andere gezichten in de ploeg, die in de verre Gaume nog maar eens op zoek moest naar de eerste puntjes op verplaatsing. Voor Tulio was het daarmee de eerste keer dat hij aan de aftrap verscheen, voor Nermin Zolotic was het dan weer de 100e keer in KSVR-tenue!

Wit-zwart begon alvast met balbezit aan de partij en toch kwam het eerste gevaar van de thuisploeg, toen Couturier Biebauw van heel ver probeerde te vloeren maar de bal op het dak van het doel zag stranden. Virton leek geen ambitie te tonen om zelf het spel te maken, en de partij kabbelde dan ook rustig op en neer, zonder doelgevaar.

Eenmalig kreeg KSVR plots ruimte op rechts, maar de voorzet van Camargo ging veel te ver. Aan de overkant redde Biebauw een schot van Lecomte. Op aangeven van Naessens kwam ook Nouri in schietpositie, Moris haalde de bal uit de hoek. Tulio kreeg plots de bal cadeau van Lecomte, maar deed er te weinig mee. Met 0-0 nar de kleedkamers dus, na een evenwichtige maar weinig opwindende eerste helft.

De tweede helft begon rampzalig slecht voor KSVR. Het kwam niet aan de bal en na vijf minuten wandelde de thuisploeg door de verdediging heen, waarna Stelvio zonder veel gehinderd te worden de 1-0 in de hoek kon koppen. Te slap Roeselaars verdedigen werd eens te meer duur betaald.

Gelukkig liet de gelijkmaker niet te lang op zich wachten. Op assist van Naessens kwam Amir Nouri vrij op links, de Fransman aarzelde niet en liet Morris kansloos.

Er kwam nu aan beide zijden iets meer ruimte, en KSVR probeerde uit te breken wanneer het kon. Naessens probeerde het een paar keer van net buiten het strafschopgebied, maar zijn vizier stond niet op scherp en de bal ging twee keer hoog over. Achterin bleef wit-zwart echter bijzonder kwetsbaar en op kopbal van Stelvio op corner moest Camargo op de lijn redden.

De  pas ingevallen Godwin kon op rechts ontsnappen, maar Moris kwam heel ver uit zijn doel  en kon in corner werken. De klok tikte ondertussen verder, en met nog 10 minuten te gaan had KSVR het beoogde puntje nog steeds in handen. Koré glipte plots door de buitenspelval, de uitgelopen Biebauw hield zich gelukkig in en de thuisaanvaller besloot in het zijnet.

Waarna wit-zwart niet meer echt bedreigd werd en het eerste puntje op verplaatsing dus een feit is.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-br7p6z8′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bb7k0vo’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-awt1m50′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a25iodw’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-90kgz04′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8gpfdh0′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2v4tf8′]51′ Stelvio (1-0), 56′ Nouri (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7eadf78′][av_cell col_style=” av_uid=’av-72kfis4′]RE Virton[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6sa86tw’]Moris, Malget, Lecomte, Couturier, Stelvio, Jordanov, Prempeh, Sylla, Turpel (74′ Koré), Vanzo (64′ Ramalingom) en Lapoussin (82′ Lazaar)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-63inkfo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5m890ms’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-58urrpw’]Biebauw, Holmes, Zolotic, Voet, Camargo, Nouri (85′ Andzouana), Areias, Vanbelle, Rommens, Tulio (77′ Godwin) en Naessens (90′ Casagolda)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4sa1038′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4h28tmc’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-447a5mc’]Malget (V), Camargo, Stelvio (V), Sylla[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3ekkkac’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2vvblf8′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ijziac’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-23x768k’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6fwvkk’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-132aeb8′]Toeback[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zQKOe-BeTH8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k3df1rm9′ id=” custom_class=”]

[/av_one_full]