[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider_20191120.jpg’ attachment=’25174′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1my3uwf’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2wdtrj’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k37a7nj7′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Weinig nieuw nieuws vanop het trainingsveld. Enkel Kuisch (enkel) en Van Cauwenberge (quadriceps) blijven out. Yhoan Andzouana sloot vandaag terug aan na een dubbele interland met Congo Brazzaville.
  • Andzouana verloor met Congo Brazzaville van Senegal (2-0) maar won wel overtuigend tegen Guinnee-Bissau. Tegen Senegal stond Yhoan in de basis. Aan de rust werd hij vervangen. Tegen Guinnee-Bissau kwam hij niet in actie.
  • Scheidsrechter komende zondag op Virton is dhr. Maarten Toeback. Eerder dit seizoen floot hij ons thuisduel tegen Lommel SK. Tom Glazemaekers en Raf Eerdekens zijn de assistenten. Jonathan Lardot is de vierde man.
  • Robbe Bakelandt keert met onmiddellijke ingang terug van zijn uitleenbeurt bij K. Sint-Eloois-Winkel Sport. De drie partijen kwamen tot een overeenkomst om de jonge middenvelder het huidige seizoen verder te laten ontwikkelen op Schiervelde.

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3o4mjz’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2u4dnz’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]
[/av_one_full]