[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-sm0g5d’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3igw6ni’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een dagje later dan gewoonlijk maar dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3ihgzew’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Geen nieuw blessurenieuws vanop het trainingsveld. Van Cauwenberge, die al een tijdje out is met een blessure aan de quadriceps, ondergaat volgende week woensdag een ingreep. Kuisch (enkel) revalideert verder in Eindhoven, tot hij terug kan aansluiten bij de groep.
  • Scheidsrechter zaterdag is dhr. Kevin Debeuckelaere. Hij floot dit seizoen al vijf wedstrijden in de Proximus League, waarvan onze thuisoverwinning tegen R. Union SG. De Oostendenaar wordt bijgestaan door assistenten Dirk Gilon en Michael Geerolf. Ken Vermeiren is de vierde man.
  • Nieuwe coach Christophe Gamel gaf gisterenmiddag reeds zijn eerste training op Schiervelde. Na een korte kennismaking net voor de training trok hij naar het oefenveld om de wedstrijd van zaterdag tegen Lommel SK voor te bereiden.
  • Nermin Zolotic speelde in Virton zijn 100ste wedstrijd voor KSV Roeselare. Reden te meer dus om hem voor één minuut voor de camera te zetten. Het resultaat kan je hier terugvinden.
  • White-Black Saturday, ook in onze shop. Warme kortingen zijn er alvast op de sjaals en handschoenen. Voor de sjaals betaal je slechts 10 euro i.p.v. 15 & 18 euro. Voor handschoenen betaal je ook 10 euro i.p.v. 15 euro. Een combi van een sjaal en een paar handschoenen kost zaterdag slechts 15 euro i.p.v. 30 euro. Deze artikelen zijn zaterdag beschikbaar aan het onthaal en online op de webshop.
  • Niet alleen warme kortingen in onze shop, maar ook qua ticketing. Alle tickets (excl. VIP) kosten voor zaterdag slechts 5 euro. Jouw ticket kan je zowel online als aan het loket komende zaterdag vanaf 19u30 aanschaffen.

[/av_textblock]