[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een knappe 1-2 winst voor onze beloften op het veld van KVC Westerlo. Door een operatie aan de schouder werd coach Pascal Devreese vervangen door het duo Jimmy Vandepoele en Peter Vancraynest. Na 20 minuten in de eerste helft kwamen onze beloften op voorsprong door een doelpunt van Verstraete. Deze stand werd behouden tot aan de rust. Het begin van de tweede periode begon uitstekend voor de beloften. Met zijn tweede goal van de avond zorgde Verstraete voor de 0-2. Jammer genoeg konden onze jongens deze voorsprong niet lang vasthouden, want één minuut later lag de aansluitingstreffer al in het mandje. Nadien werd er niet meer gescoord, waardoor onze beloften een mooie overwinning boekten in het verre Westerlo.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 0-1 (Verstraete), 0-2 (Verstraete), 1-2
KVC Westerlo Caubergh, Kaya, Ulenaers, Ofori, Schodts (87′ Van Dessel), Mols, Henderix (85′ Sierra-Cappelletti), Versteeven, Gül (80′ Demir), El Attabi en De Bruyne (62′ Noviello)
KSV Roeselare Laverge, Vandelannoitte, Timmerman, Dumont, Verlinde, Caputo, Verstraete (88′ Coudron), Bryant (68′ Zymeri), Alyson (77′ Vanneste), Oosterlinck (75′ Carels) en Vanrobaeys
Gele kaarten Gül (WES), Verstraete
Rode kaarten /
Scheidsrechter Van Dyck

[/av_textblock]

[/av_one_full]