[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een stevige 4-1 nederlaag voor de beloften op verplaatsing bij Royal Excel Mouscron. De beloften hadden het plan om met een goede organisatie de wedstrijd aan te pakken, maar na drie minuten stond het al 1-0 en moest dit plan al aangepast worden. In het vervolg van de eerste helft speelden de beloften beter, maar in minuut 37 werd het 2-0 en via strafschop stond de 3-0 nog voor de rust op het bord. Na nog geen tien minuten in de tweede helft maakte de ingevallen Oosterlinck op magistrale manier de 1-3. Nadien toonden onze beloften veel goede wil en zetten ze druk naar voor, maar op hoekschop scoorde Moeskroen toch het vierde doelpunt. Al bij al een verdiende zege voor een sterke en mature thuisploeg na een wedstrijd in barre weersomstandigheden.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 (Oosterlinck), 4-1
Royal Excel Mouscron Destouches, Sadiku, Simba, Henneuse, Palmieri (77′ Maes), Blancquart (67′ Gyde), Benbouzid, Atteri, Ze, Rolfes en Spahiu (62′ Mone)
KSV Roeselare Laverge, Vandelannoitte, Vanneste (45′ Dumont), Verlinde (65′ Coudron), Caputo, Verstraete, Carels, Bakelandt, Bryant (56′ Zymeri), Vervacke en Fumaça (45′ Oosterlinck)
Gele kaarten Laverge
Rode kaarten /
Scheidsrechter Mercier

[/av_textblock]

[/av_one_full]